Badetøj

Badetøj fra Femilet og Triumph

Vores udvalg af badetøj er valgt fra vores dygtige leverandører. Vi finder altid et udvalg af både bikinis og badedragter. Du finder Bikinier både med og uden padding. Du finder fine prints og mine favoritter - striber. Så gå på opdagelse i vores sortiment at badetøj og find din næste Bikini eller Badedragt lige her.

Badetøj med smukke print


Vi elsker farver og smukke print. Derfor finder du altid farverige bikinier i vores udvalg. Vi syntes der skal være kulør både på hverdagen og på ferien. Print er bådemed flotte blomster, farverige mønster og gnidrede farvespil. Jeg har selv en passion for striber, så ofte finder du også stribede bikinier og badedragter i vores udvalg.

Bikinier med bøjle


Bikinier med bøjle giver barmen en fin rund facon. Bøjlen er med til at støtte og holde barmen på plads. Bikini toppe med bøjler giver god støtte. Det metal er bruges i bøjlen er naturligvis nikkel fri. Der findes 2 typer bøjle bikini toppe. Dem med padding og dem uden padding. Der er fordele og ulemper ved begge typer bikinier. Toppe med fyld skjuler brystvorten, de former barmen og giver fylde og facon til den lille barm og god støtte til den fyldige barm. Ulempen ved denne type Bikini overdel er at den er lang tid om at tørre. Bikinitoppen uden fyld har, som regel syninger, der giver barmen en smuk facon. Fordelen ved bade toppe uden fyld er at de tørrer hurtigt.

Bikinier ude bøjle


I vores basis sortiment finder du en bikinitop uden bøjle. Den har lidt fyld, som er med til at forme barmen. Du finder også en Tankini top som er en bade top der dækker hele overkroppen. Vi finder som regel nogle toppe uden fyld hver sæson, som passer godt til dig med en lillefast barm.

Bikini bunde


Der findes forskellige bikini trusser. Til de fleste af vores bikini serier fås der både en midi trusse og en tai eller hipster bikini bund. Hvor midi trusserne dækker meget og er dejlig høj i taljen, så giver den en behagelig følelse af at være dækket. En Tai bund dækker ikke så meget og har høj ben udskæring. Det får dine ben til at virke længere. En super flot trusse til dig gerne vil vise lange ben. Hipster trussen er smal og sidder på hoften. De er gode til dig der har smalle hofter. De giver en flot lang overkrop og er meget populære hos de unge mennesker.