LUK SØGNING

Viabill delbetaling

Der betales transaktionsgebyr på 1,95% af ordrebeløb og et ekspeditionsgebyr på 10 kr. pr. transaktion. Det skyldige beløb kan alene betales med frigørende virkning til ViaBill, som fremsender en særskilt opkrævning til din e-mail. Betaling kan ikke ske ved modregning af krav, der udspringer af andre retsforhold. Handles der med ViaBill, henvises der til renteloven.

Hvad er Viabill?

Viabill gør, at du nemt og hurtigt kan købe det, du ønsker her og nu i vores webshop, men først betale senere.

Med ViaBill skal du ikke have nogle penge op af lommen her og nu. Du skal blot trykke på ViaBill betalingsknappen i vores checkud, hvorefter du gennemfører en handel uden at betale noget.

Når du trykker på viabill som betalingsmetode, vil du blive videresendt til en ansøgningsformular.

Har du yderligere spørgsmål omkring, hvordan ViaBill virker, kan du læse mere omkring dem på ViaBill.dk eller følge dette link til deres FAQ: ViaBill FAQ side

Hvad koster ViaBills betalingsservice?

Du kan betale din opkrævning gratis via. din netbank, men du kan også bare slappe af, og lade ViaBill håndtere betalingen på forfaldsdatoen - helt uden, at du skal foretage dig noget som helst. Betalingsservice koster blot kr. 39 pr. opkrævning, og sikrer altså, at du slipper for dyre rykkere- og inkassoomkostninger. Det er faktisk kun såfremt at ViaBill ikke kan trække beløbet på dit betalingskort, at du vil kunne modtage rykkere.

Er der en maks kredit?

Ja på 10.000 kr. er der en maks kredit.

Du kan og afdrage uden omkostninger via ViaBill når din ordre ikke overskrider en værdi af DKK 2.000,-. Er beløbet under 2.000,- afdrages der over 12 mdr. og med 0 kr. i renter og gebyr, tilbydes her altså en gratis afdrags ordning.

Køb med ViaBill fra 2.000 og op til 10.000 kr. er med renter, de gældene rentesatser kan ses på ViaBill´s hjemmeside og vil blive oplyst i betalings processen efter ViaBill er blevet valgt.

Hvordan betaler jeg mit månedlige beløb til ViaBill?

Du skal overføre din månedlige indbetaling til ViaBill senest den 20. i måneden. Din første indbetaling skal dog ske senest den førstkommende 20. i en måned (log ind på Viabill og se hvornår første/næste gang er for dig). Betalingen laver du i din netbank med girokort FI-koden fra Mit ViaBill. Du har altid mulighed for at indbetale et højere beløb end angivet i Mit ViaBill eller indbetale hele beløbet.

Har du ikke indbetalt senest den 20. i måneden, fremsender vi en reminder til dig, hvilket kun koster 39 kr. i reminder fee. Du undgår dog yderligere gebyrer, hvis der er dækning på dit kort, da ViaBill som aftalt med dig hæver det skyldige beløb fra dit betalingskort den sidste hverdag i måneden.

Hvornår skal jeg betale til ViaBill første gang?

ViaBill laver hver den 1. i måneden en opgørelse til dig, som viser hvilket beløb, du skal indbetale senest den 20. i måneden.

Hvis du f.eks. bestiller noget den 13. november, og webshoppen afsender varen den 15. november, skal du indbetale det første månedlige beløb senest den 20. december via FI-koden som du finder på Mit ViaBill.


Hvordan annullerer eller refunderer jeg min ordre?

Det er kun Cara-B, hvor du købte dine varer, der kan kreditere eller annullere din ordre, da alle forhold vedrørende produktets levering er et forhold mellem dig og webshoppen. ViaBill leverer blot betalingsløsningen.

Derfor er det vigtigt, at du beder os om at kreditere din ordre og ikke Viabill, hvis du ønsker en annullering. Derefter vil det gå automatisk igennem til ViaBills system. Hvis du herefter har et tilgodehavende, refunderer ViaBill selvfølgelig beløbet til dig.

Jeg er ikke i stand til at betale det skyldige beløb?

Er du ikke i stand til at betale din månedlige betaling, skal du kontakte Viabills support på: support@viabill.com