Sloggi

Sloggi undertøj - Når komforten skal være i højsædet

Når vi snakker om undertøj, så er der nok mange der kan nikke genkendende til behovet for at det sidder behageligt. Der skal ikke være noget, som gnaver eller kradser, og det skal passe til ens krop. Her er Sloggi en oplagt mulighed at vælge fra, når dette er succeskriterierne. Siden starten har Sloggi fokuseret på at skabe undertøj, som er både befriende og styrkende for lige netop dig. Med innovative materialer, designs og en tankegang der oftest er helt ude af boksen, så stræber de efter at skabe undertøj til alle størrelser og former, som sidder godt.

 

Sloggi trusser giver frihed

Som kvinde ved du måske hvor svært det kan være at navigere i den jungle, som undertøj nu engang er. Størrelserne kan svinge i øst og vest, pasform og materialer kan være afgørende, og nu har vi ikke engang nævnt udseendet. Trusser kan være svære at finde, især hvis man vil finde nogen som sidder godt og pænt på samme tid. Skal de være højtaljede eller lavtaljede? Skal det være med blonder eller i mikrofiber? Skal det være den sømløse model, eller skal de have masser af detaljer? Er du til tai, hipster, shorts, brazillian, g-streng eller noget helt andet?

Hos Sloggi er det dog nemt at vælge, for uanset hvilken model du ønsker, så er du sikker på at få et par trusser hjem, hvor der er tænkt på komforten hele vejen igennem. De kommer i mange forskellige designs, og uanset hvad dine ønsker er, så har Sloggi noget for dig.

 

Sloggi Zero Feel

Zero Feel siger næsten det hele, men vi vil alligevel lige slå et slag for denne linje fra Sloggi. Denne kollektion har fokus på blandt andet bh’er og braletter, som er sømløse og uden bøjle. Dette er for at sikre, at der er maksimal komfort og frihed i netop dette undertøj. Samtidig skal bh’erne også give en vis støtte, og dette sikres gennem deres avancerede dot-bonding-teknologi. Med undertøj i mikrofiber er du garanteret en bh eller bralette, der sidder tæt til huden og samtidig lader den ånde. Med den bløde, elastiske tekstil er der plads til bevægelse, uden at du føler dig begrænset.

Zero Feel fås også med blonder, hvis du ønsker dette. Du kan også få trusser fra Zero Feel-kollektionen, hvor der her igen er fokus på at skabe et stykke undertøj, som næsten ikke kan mærkes på huden.

 

Slogi bh uden bøjle - Undgå mærker fra din bh

Mange kvinder vil være enige med os i, at der ikke findes mange ting der er bedre end at komme hjem efter en hel dag ude, og så tage sin bh af. Måske har du en af dem, hvor bøjlen lige klemmer lidt ekstra og efterlader røde mærker på huden, eller måske er bøjlen gået løs? Så kan det være en rigtig ubehagelig omgang at rende rundt en hel dag med bh på. Derfor kan Sloggis bh’er uden bøjle være et befriende valg! Deres innovative designs og materialer giver dig den støtte, som din barm har brug for - helt uden generende metalbøjler.