Scherning

SCHERNING

Unikke og håndlavede smykker til dig og din stil

Smykkeverdenen er stor, og den kan ofte være uoverskuelig at finde rundt i. Leder du efter eksklusive og unikke øreringe i høj kvalitet, er du dog havnet det helt rigtige sted. SCHERNING lægger stor vægt på det gode håndværk, og derfor er alle deres smykker omhyggeligt fremstillet i hånden.

Her på siden kan du gå på opdagelse i udvalget af flotte øreringe og -stikker med fine perler og håndlavede porcelænsvedhæng i de skønneste farver.

 

Håndlavede smykker med charme

Det danske smykkebrand SCHERNING er opkaldt efter deres chefdesigner, Mette Scherning, som kreerer smukke og stilfulde smykker til kvinder i alle aldre. 

Alle brandets smykker er lavet i hånden med stor umage og omhu igennem hele processen fra støbning til dekorering og brænding. Hvert enkelt smykke er derfor helt unikt. Skabelsen af smykkerne foregår på SCHERNINGs værksteder i København og Portugal, hvor delene bliver forarbejdet af dygtige hænder fra processens start til det færdige produkt.

Da smykkerne laves og håndteres af passionerede mennesker, er ikke to halskæder eller to par øreringe ens. Der kan forekomme små, finurlige variationer fra smykke til smykke, hvilket er en naturlig del af alle håndlavede produkter og tilføjer charme og personlighed.

 

SCHERNING øreringe af smuk porcelæn

De smukke SCHERNING øreringe og ørestikker, vi fører her hos Cara-B, er enten fremstillet af porcelæn eller har smukke porcelænsvedhæng - selvfølgelig alt sammen håndlavet.

Porcelænet bliver lavet i SCHERNINGs portugisiske værksted i byen Ansiäo midt mellem Porto og Lissabon.

Alle de fine porcelænsvedhæng støbes i SCHERNINGs egne forme, og efter hærdningen sendes de videre til brændingsprocessen. Når vedhængene er blevet brændt første gang, bliver de glaseret enkeltvis, inden de brændes en gang til. Derefter dekorerer de kyndige medarbejdere vedhængende i hånden, inden de brændes en tredje og sidste gang.

Mellem hver enkelt brænding bliver alle delene kontrolleret og finpudset i hånden for at sikre den bedste kvalitet.

Resultatet er de skønneste vedhæng, der nu er klar til at blive en del af et fint SCHERNING smykke.

Nikkelfri og ædle materialer

Brandet bruger udelukkende sterling sølv til deres smykker, og al deres sterling sølv har lødighedsstemplet 925. Sterling sølv er en legering af sølv, der har en finhed på 925, hvilket vil sige, at det indeholder 92,5 % rent sølv og 7,5 % andre metaller, der som regel består af kobber. 

Desuden er alle smykkerne komplet nikkelfri, og brandets navnestempel SCH er ligeledes registreret hos Ædelmetalkontrollen, så du altid kan være sikker på, at smykkerne er fremstillet af ædle materialer.

De forgyldte SCHERNING smykker, du kan få hos os, er lavet af sterling sølv og forgyldt med 22 karat guld.

En forgyldning er en meget stærk og langtidsholdbar overfladebehandling, men med tiden kan den godt slides af. Det er svært at sige, hvor lang tid der går, da det bl.a. afhænger af, hvordan og hvor ofte du bruger smykket.

 

Øreringe til enhver smag

Her hos Cara-B fører vi SCHERNING øreringe- og stikker i både guld og sølv, så du kan finde et eller flere par, der passer til dine præferencer.

Er du til fine og romantiske blomstermønstre, så tag et kig på ørestikkerne i Bloom og Flora serien. Her er der malet flotte blomster på porcelænet, og du kan vælge mellem farverne mintgrøn, dyb blå og blank guld.

Derudover findes ørestikkerne også med brandets ikoniske SPLASH dekoration i en dyb blå samt blank guld og sølv.

Foretrækker du i stedet løsthængende øreringe, har vi naturligvis også nogle for dig. Disse øreringe kan du både få i den søde Flora serie og med det særegne SPLASH mønster. Creolerne er enten i hvidt porcelæn eller i indfarvet porcelæn i neutrale farver med mønstre i sølv eller guld.

 

Sammensæt smykkerne som du lyster

Ikke to piger eller kvinder er ens, og SCHERNING ved, at stil afhænger af elementer som livsstil og personlighed. Det rigtig skønne ved brandets øreringe er derfor deres alsidighed. 

Du kan nemlig sammensætte smykkedelene med hvilket som helst outfit, og du vælger selv, om looket skal gennemføres i de samme farver, eller om smykkesammensætningen skal bestå af en kombination af forskellige farver og former.

Brandet giver dig dermed mulighed for helt selv at bestemme, hvordan du ønsker, at din personlighed skal udtrykkes, og hvilket look du vil skabe.

Tjek vores udvalg af skønne SCHERNING øreringe ud her på siden. Måske finder du et helt nyt favoritpar.