Passionata

Passionata - Fransk lingeri

Passionata er et mærke af undertøj, som hører under franske Chantelle. Mærket står for spontanitet, ungdommelighed, energi og ærlighed, og stiler efter at fange både stil og mindset for den moderne kvinde.
Chantelle, som er moderselskabet, har eksisteret siden 1876, og blev grundlagt af franske François Auguste Gamichon. I starten var der fokus på at fremhæve kvinders kurver, og dette blev gjort ved at bruge eksempelvis korsetter. Gamichon var en innovativ mand, der i 1878 skabte en ny form for tekstil, som var den første af sin slags med elastik i. Dette gav mulighed for at skabe helt nye former for korsetter. Dog var Gamichon langt fra alene om at føre Chantelle frem, og i 1936 kom Jean Kretz på banen, som skabte en ny type af elastisk stof, der blev til datidens shapewear i form af bælter. Disse bælter var ikke klassiske, smalle bælter vi kender fra bukserne derhjemme, men derimod et stykke elastisk stof formet som højtaljede shorts. På den måde kunne bæltet støtte op om ben, lår, mave og hofter - hvad end dette var for syns skyld eller af medicinske årsager.

Den første BH fra Chantelle kom i 1960, hvor deres store viden om lingeri og tekstiler blev fundamentet for fabrikken i Épernay, Frankrig. Blot 12 år senere, i 1972, kom den første sømløse BH på markedet, og der stod selvfølgelig Chantelle på mærket. Før i tiden havde der været en række tekniske udfordringer med at få konstrueret en bh, som kunne give god støtte og samtidig være uden generende syninger. Disse udfordringer fandt Chantelle løsningen på, og fik for alvor cementeret sig som vigtige spiller på lingeri-scenen.

Passionata blev det første underbrand, som Chantelle lancerede i 1988, hvor der hidtil havde været fokus på at kvinder skulle være androgyne af udseende. Nu skulle de bryde med dette ideal, og Passionata ville gå i spidsen. Med en kampagne ved navnet The Wolves fik Passionata hurtigt slået fast, at det nu var tid til at få andre boller på suppen.

Passionata BH

En bh fra Passionata er ikke bare en hvilken som helst bh, og her hos Cara-B har vi nøje udvalgt de styles, som vi har i vores sortiment. Vi synes nemlig, at en bh skal være både rar at have på, flatterende for kvindekroppen, og pæn at se på. Du vil derfor kunne finde modeller som Manhattan, Rhythm og Georgia i blandt vores produkter, som garanterer god støtte og et flot look.

Manhattan er en bh med bløde skåle, og en opbygning som giver god støtte. Med en lidt dybere udskæring kan denne bh gøre sig rigtig godt til bluser med v-hals, eller kjoler der også har en dybere udskæring. Samtidig er bh’en så godt som usynlig under tøjet, og kan derved give et flot løft uden at det er til at se gennem tøjet.

 

 

Rhythm er sammensat af blødt stof og gennemsigtigt mesh, som sammen giver en flot kontrast på kroppen. Skålene er formet til at give din barm en flot form og god støtte, samtidig med at bh’en føles fjerlet at have på. Der er nemlig ikke noget mere generende, end en bh som sidder og gnaver. Rhythm er rigtig god under en t-shirt, hvor den glatte overflade blender godt ind, så den ikke ses gennem tøjet.

Georgia er en lidt anden type af bh, da der her er tale om en bralette. Uden bøjler og andet værk, så sidder denne bh ganske behageligt på kroppen. Georgia er også designet med høj komfort for øje, og henvender sig til dem, der har en mindre barm som ikke behøver samme støtte og kontrol. Udskæringen er dyb, og modellen fås i flotte farver som kan gøre sig flot under tøj, hvor det ikke gør noget at ens bh kan ses.

 

Passionata Brooklyn - En klassiker

Når vi snakker om undertøj fra Passionata, så kan vi ikke komme udenom Brooklyn. Brooklyn er en model, hvor der er lagt energi i at skabe en bh som kan bruges til hverdag, og samtidig være sexet. Med en flot skål, der på flotteste vis fremhæver barmen er du garanteret et smukt look med Brooklyn. Samtidig er der bøjle i, og stropper som er placeret længere inde på skulderen og ryggen, end du normalt ser på bh’er. Dette er med til at øge den støtte, som bh’en giver dig, og gør den derfor også ideel til hverdag.

En hverdagsbh behøver dog langt fra at være kedelig, og med flotte blondedetaljer gør Brooklyn også sit for at pynte på sagerne. Med en dyb udskæring kan du have alt på til denne bh, og du er garanteret god støtte oveni.

Passionata undertøj - Ikke kun bh’er

Nu skulle man tro, at Passionata kun producerer bh’er - men det er langt fra tilfældet. Her hos Cara-B har vi også et udvalg af trusser fra Passionata, som alle er nøje udvalgt med komforten for øje. Trusserne matcher vores udvalg af bh’er, så du nemt og hurtigt kan finde et sæt - uanset om du er til tanga eller tai.

På den måde kan du nemt få samlet dig en bh med matchende trusse, og vi vil gerne understrege at følelsen af flot undertøj kan gøre underværker for hvordan du færdes i din hverdag. Det er ikke noget andre kan se, men når du ved og kan mærke komfortabelt undertøj, så kan det give dig et ekstra boost. Især når sættet også er flot, så kan det være det der gør en grå mandag til en fantastisk dag.

Vi synes i hvert fald at du skal forkæle dig selv med lækkert og flot undertøj, og her kan vi helt klart anbefale Passionata.