NÜ Denmark

NÜ Danmark

NÜ Denmark - Råt og feminint

Vi har forhandlet NÜ denmark siden 2013, men brandet har eksisteret siden 1977. Det er et dansk mærke, der har skabt et univers af råt og feminint modetøj til den stærke og selvbevidste kvinde. NÜ Denmark har en vision om at skabe luksuriøs kvalitetsmode, med sofistikeret enkelthed til den selvbevidste kvinde. Det er et efterspurgt mærke, der forhandles overalt i Europa og Skandinavien, men også oversøiske lande som Canada, USA og Australien. Nü betyder nøgen på fransk og kvinde på kinesisk. Man kan sige NU Denmark klæder den nøgne kvinde på kinesisk.

 

 

Nü Denmark hos Cara-B

Vi har valgt at forhandle Nu Denmark, fordi det er et mærke med en helt unik DNA. Du finder altid tøj med unikt look og underspillede detaljer. Vi udvælger ofte de styles, der skiller sig ud fra kollektionerne. Vi sætter pris på det unikke ved NU tøj. Alt NÜ tøj laves i et begrænset oplæg. Det gør Nu Danmark til et mærke, der er unikt og eftertragtet. Vi er store fans af NU bukser, fordi de laves med unikke pasformer og look. Der finder mange forskellige baggy bukser fra Nü Danmark. Både bukser med mønstre, lynlåsdetaljer, smukke prints og fede detaljer. Vores mest solgte buks er Carmen og Bahar bukser. Carmen er en buks med masser af stræk, og med flotte lomme detaljer på lårene. Bahar bukserne er unikke, fordi de er asymmetriske. Der ofte lavet i et mix af forskellige metervarer.

For os er NÜ Denmark det mærke i vores butik, der skiller sig mest ud. Det er ofte iøjnefaldende, fordi det er designet anderledes. Det er detaljerne der gør forskellen. De kan være det mix de bruger af forskellige slags stof eller prints. Det kan være asymmetriske snit. NU Danmark giver altid et tvist i deres design. Vi elsker deres rock ’n’ roll stil i de rå styles, og den underspillede femininitet i de lette og smukke metervarer. Du kan altid tilpasse NÜ tøjet til din helt egen stil. Vi elsker den bredde du finder hos NÜ Danmark.

7 days 7 ways

Hver sæson udvælger NÜ Denmark syv styles, som kan mixes og matches på syv forskellige måder. Det er tankevækkende at med syv dele tøj kan du dække alle ugens syv dage. Du skal bare være kreativ, når du køber tøj. Brug dine jakker over forskellige kjoler, bluser og tunikaer. Sæt NU bukser under dine kjoler. Brug bluser under veste, og lad dig ikke begrænse. Sæt forskellige mønstre sammen, og sæt grove kvaliteter sammen med fine kvaliteter. Leg med tøjet og find din stil. 7days 7ways er et koncept, der udfordrer os i butikkerne til at arbejder meget mere med tøjet vi har. Det er vores fineste opgave, at du som handler hos os, får mest ud af de stykker tøj du køber.

 

Hvilke kvaliteter finder du fra NÜ Denmark

Der arbejdes med mange forskellige slags stof. Selvom vi i Cara-B foretrækker naturkvaliteter, går vi nogle gange på kompromis når vi snakker NU bukser. De lavet nogle smarte leggings bukser med immiteret skind-detaljer. NÜ leggings bukser kan i modsætning til ægte skind vaskes i maskinen. Du får leggings bukser med super flotte detaljer.

En af de gennemgående kvaliteter er power stretch. Det er en kvalitet som vi i Cara-B har stor succes med på underdele. Vi sælger de smarte power stretch bukser i Jupiter og Nola facon. Jupiter er en lidt baggy buks med fede lynlås detaljer. Den har rynke effekt i benene og en forholdsvis høj talje. Nola bukserne har høj talje med bred linning. Den er forsynet med smarte baglommer i forskellige højder, eller den smarte ridebuksebag med lommer. Derudover har den syninger, der gør bukserne smarte. I power stretch serien finder du også andre buksetyper og jakker, men vi er bedst til disse typer.

En af mine favoritkvaliteter er NÜ Strange strik. Det er danskproduceret 100% uld strik. Strange laver en striktype, der nærmest er spindelvævsstrikket. Det har et smukt og råt look, og er designet i flotte modeller. Stranges historie og det at alle deres flotte varer er strikke i Danmark er helt unik. Jeg sætter stor pris på at et mærke som NÜ laver samarbejder med Danske producenter. Derfor finder du altid et udvalg af Strange strik i webshoppen.