Mansted

Mansted Strik

Hvis du elsker strik, så er Mansted Strik et rigtig spændende mærke. Det danske mærke er eksperter i strik til kvinder, og i deres kollektioner finder du et bredt udvalg af trøjer, cardigans, kjoler og meget mere. Mansted Strik er især stolte af, hvor let deres strik er. Med flotte detaljer, kan man virkelig se, hvor meget arbejde der ligger bag hvert et design.

Lækre materialer og farver

Mansted Strik er fremstillet af uld, hør, linned, bomuld, mm. Det er naturlige, lette materialer, som skaber let strik, som falder flot på kroppen. Det hele fremhæves naturligt af de flotte farver, som man finder i Mansted Strik. Der er både en forårs/sommerkollektion og en efterår/vinterkollektion, og farverne tilpasses kollektionens årstid. Der er dog altid mange farver og mønstre at vælge imellem, så der er noget for enhver smag.

Unikke detaljer

Det smukke tøj har flotte, unikke detaljer som knapper af naturmaterialer, som skaller, flotte syninger og gode kanter. Det er tydeligt, at det er særlige stykker tøj, du går i, når du vælger tøj fra Mansted Strik. Det skiller sig flot ud fra mængden.

Holdbarhed

Mansted Strik går op i miljøet, og derfor er deres tøj udviklet til at kunne holde ekstra længe. De opfordrer desuden til, at man bruger tøjet, til det er for slidt. Ved at bruge tøjet i bund, i stedet for bare at købe nyt hele tiden, sparer man miljøet for en del tøjproduktion. Det er en god til gang, som vi også støtter op om. Køb derfor altid tøj i god kvalitet, så du får mest muligt ud af det, inden det ryger på genbrugsstationen. 

Du kan få dit tøj fra Mansted Strik til at holde længere ved at vaske det rigtigt. Der er vejledning med alt tøjet, men generelt betyder det, at du vasker ved lav varme, med det rigtige vaskemiddel, og at du overvejer, om nogle af dine vaske kan skiftes ud med en luftning i haven.

Mansted udsalg

Vi har jævnligt Mansted Strik på udsalg, så du kan holde øje med siden her, hvis du er på udkig efter et godt tilbud på det lækre strik. 

Ikke bare strik

Mansted skaber ikke bare smukt tøj i strik - de har også tøj i andre materialer, som klæder de fleste. Her finder du fx t-shirt i flotte farver og mønstre. Et blomstret mønster er altid et populært valg til forår og sommer, men de kan selvfølgelig bruges året rundt, hvis man bare elsker blomster.

Det er helt op til dig, hvornår på året du bruger dit tøj fra Mansted, men hvis du vil guides, så kan du altid tjekke, og tøjet kommer fra forår/sommerkollektionen eller den fra efterår/vinter.

Internationalt

Mansted Strik har eksisteret siden 2002, og i dag sælges det i hele Norden, flere europæiske lande, samt Nordamerika. Det populære mærke bredte sig hurtigt, da de flotte designs blev populære blandt kvinder i mange lande.