Magic Bodyfashion

Magic Bodyfashion - Ren magi

Magic Bodyfashion er et hollandsk brand, som står i spidsen for en lang række produkter når det kommer til at kunne vise sig fra sin bedste side. Du kender nok til det med at have en kjole eller en bluse, som du rigtig gerne vil have på, men den kræver lige lidt ekstra for at sidde helt perfekt. Det kan være en shapewear kjole under, et par nipple covers eller måske en ekstra snor til bh’en, som gør den bare ryg fri for den almindelige strop. Kort sagt, så hjælper Magic Bodyfashion dig til at et komfortabelt look, uden at du viser mere end du ønsker.

 

Magic Bodyfashion lift covers

De populære lift covers fra Magic Bodyfashion er en smart løsning, hvis din overdel er en smule gennemsigtig - og du helst ikke vil vise for meget. Udover at skjule brystvorter, så følger der også en løftende del med som er lavet af gennemsigtig silikone. Coveret er lavet i en neutral farve, der let går i et med din egen hud eller fremstår så godt som usynlig under tøjet, og det medfølgende silikonestykke kan hjælpe til at løfte brystet så du får et mere ungdommeligt look. Det kan være ønsket, hvis man skal have en kjole eller top på, hvor der enten er en lav udskæring, eller hvis stoffet er gennemsigtigt.

Magic Bodyfashion secret covers

En vigtig del af Magic Bodyfashions produkter er, at disse ikke kan ses gennem tøjet. Det kan være uønsket at andre kan se ens shapewear eller covers under tøjet, hvorfor de er udviklet med fokus på at kunne gå i et med huden. Derfor er Secret Covers fra Magic Bodyfashion lavet ultratynde, så de ikke buler ud, og samtidig er de lavet i en farve som nemt blender ind under tøjet. Nogle vil måske tænke, at farven hvid vil skabe den bedste illusion af at der ikke er noget under tøjet, men hvid kan faktisk tit og ofte ses gennem tøjet. Derfor er det netop ikke hvid, som er valgt til de Secret Covers, som Magic Bodyfashion producerer. I stedet er der valgt toner, som minder om vores egen hud, så det kan blende ind med kroppen.

Materialet er polyester og akryllim, som er velegnet til sensitiv hud. Der er nemlig ikke noget mere ubehageligt, end at skulle trække noget der minder om gaffatape af så senstiv hud, som vi har på brystet. Du kan derfor være sikker på, at oplevelsen med Secret Covers fra Magic Bodyfashion er behagelig fra start til slut. Samtidig er de fine covers udviklet til at modarbejde ømhed, og de holder til at sidde på huden længe.

 

Magic Bodyfashion shapewear

En anden kending, når det kommer til at fremstå fra sin bedste side, er shapewear. Shapewear er blevet mere og mere udbredt, og kan være med til at få kjolen, blusen, bukserne eller nederdelen til at sidde helt rigtigt på kroppen. Hos Cara-B forhandler vi udvalgte shapewear-produkter fra Magic Bodyfashion, som eksempelvis deres shape underkjole, som er god at have under kjoler og nederdele, og så deres højtaljede shape-shorts, som også kan gå under alt fra kjoler og nederdele til bukser.