Liberté

Liberte tøj - Dansk design i høj kvalitet 

Liberté er et dansk modebrand, som beskæftiger sig med at designe og producere tidsløse designs til den kvalitetsbevidste kvinde. For nogle kan mode og flotte styles tit være synonym med ukomfortabelt tøj, som kun kan bruges en enkelt sæson - men det er slet ikke tilfældet for det tøj, som har Liberté stående i nakken. Her formår det danske selskab at kombinere mode og stil med høj komfort, som gør det både lækkert og behageligt at klæde sig flot.

Et af de områder, hvor Liberté særligt udmærker sig, er deres undertøj og lounge wear. Her er der tale om tøj, hvor komforten især er vigtigt - for vi kender alle den følelse, af undertøj der bare sidder forkert. Det kan være utroligt generende, at skulle håndtere ukomfortabelt undertøj, og selvom det ikke er noget andre kan se, så kan det være et altoverskyggende element i ens hverdag, hvis det inderste lag sidder helt forkert.

Det er også derfor, at vi hos Cara-B har udvalgt helt særlige styles fra Liberté, hvor vi ved at vi kan stå inde for kvaliteten og komforten af varerne. Det er nemlig vigtigt for os, at vi ikke bare tilbyder et stort sortiment af varer, vi ikke er helt sikre på. Derfor er udvalget måske ikke stort, men vi ved at det indeholder de vigtigste elementer for at du kan shoppe komfortabelt undertøj.

Liberte undertøj er synonym med høj komfort

De fleste vil kunne skrive under på, at undertøj er en essentiel del af garderoben - og derfor kræver det også at man finder det rette fit og den rigtige style, så man har denne del på plads. Undertøj behøver heller ikke altid være sexet, for tit og ofte er det ikke noget man tager på for at andre skal se det. Nej, det er for det meste noget vi iklæder os, for at være komfortable og tilpas gennem dagen. Her kan dumme syninger og sømme være generende elementer, sammen med store mærker og andet i undertøjet. Vi ved hvor frustrerende det kan være at være iklædt det helt forkerte undertøj, og derfor er Liberte en fast del af vores sortiment så du kan finde det mest behagelige undertøj til dine behov.

Liberte Ninna

En af vores favoritserier fra Liberté er Ninna - det er en serie af trusser, som er udviklet til at sidde komfortabelt på kroppen uden generende elementer som syninger og sømme. Trussen er fremstillet af polyamid og spandex, hvilket giver tilpas med elastik til at de vil sidde behageligt, for den kommer nemlig i størrelserne XS/S, S/M og L/XL. Samtidig er det en seamless trusse, som giver dig en følelse af, at trusserne smyger sig let om kroppen. Det sømløse look forhindrer irriterende dele både i taljen, ved inderlårene og i siderne. Disse steder er typisk der, hvor en trusse med sømme og syninger kan gnave sig ind i huden og genere.

 

Liberte udsalg - Hold øje med siden!

Vi har løbende udsalg her på siden, så du kan med fordel følge med. Hvis du ønsker det, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev hvor du vil få opdateringer når der er nyt - blandt andet udsalg på forskellige brands og varer.