Kaffe

Kaffe tøj

Kaffe tøj – et dansk mærke

Vi elsker dansk mode. Derfor er Kaffe et af vores meget afholdte mærker. Vi stødte på mærket, fordi vi var på indkøb ved Cream. Ved siden af Creams showroom lå Kaffes showroom. Det blev starten på vores succes som Kaffe tøjforhandler. Vi er fortsat utrolig glade for mærket.

Der findes et stort basisprogram med alt lige fra Kaffe bukser, toppe, T-shirts, skjorter, kjoler og jakker. Det er en fordel, fordi du altid kan finde, et godt jakkesæt eller den der skjorte, du lige står og mangler. Det store basisprogram giver dig mulighed for altid at have en god basis garderobe.

Ved siden af basisprogrammet kommer mærket med Kaffe tøj fordelt på 6 årlige kollektioner, samt lige så mange små drops, hvor der er måske 10 stykker tøj pr drop. Det giver et godt flow i butikken, hvor der hele tiden kommer nyheder året rundt. Det er også en kæmpe fordel at arbejde med et godt dansk mærke som Kaffe, fordi vi hurtigt kan skaffe en vare. Hvis du har set en Kaffe kjole eller bluse, som vi ikke har i butikken, kan vi superhurtigt skaffe den til dig. Vi har også mulighed for at kunne skaffe en ny bluse eller en kjole, hvis vi lige står og mangler. Det gør at vi af og til laver et Kaffe tøjudsalg i butikken.

Hvordan kan Kaffe mærket beskrives

Kaffe ønsker at kvinden skal være den bedste version af sig selv hver dag, uden at skulle prøve for hårdt. Hvis du kan se dig selv i den sætning, så er Kaffe modetøj lige noget for dig.

Det er enkel og smuk skandinavisk stil, med mange tidløse klassikere. Du finder altid fremragende kvaliteter primært i naturmaterialer. Kaffe følger modens ubesværede alsidige stilarter. Det er alt sammen med til at give dig et raffineret udseende. Sidst men ikke mindst bruger Kaffe tøj mærket altid fantastiske stoffer og pasformer, der passer til dig.

Kaffe arbejder med bæredygtighed

Kaffe er et mærke der bekymrer sig om planeten og menneskerne. Ønsket om at sikre et bedre miljø for den næste generation at vokse op i. Som en del af DK Company er Kaffe del af en koncern, der lægger stor vægt på at forbedre livet for arbejdstagere over hele verden og for miljøet. Kaffe har en overordnet bæredygtighedsstrategi ved at indkøbe gennem godkendte leverandører. De arbejder kreativt inden for rammerne af deres materialestrategi. Derfor vil du opleve at Kaffes materialer bliver mere og mere bæredygtige. Personligt syntes jeg rigtig godt om Kaffes mærkestrategi, og det giver en tryghed at Kaffe tøjet er og bliver mere og mere bæredygtigt.

 

 

Du finder BCI bomuld i Kaffe kollektionerne. BCI står for Better Cotton Iniciative. Det er et program der hjælper bomuldsfarmere i hele verden med at lave bæredygtig bomuld. Det gør de ved at beskytte og genskabe naturen, og ved at få samfundet omkring bomuldsproduktionen til at trives. I 2021 trænede BCI mere end 2,7 millioner bomuldsfarmere i 23 lande. Better Cotton Farmere bliver trænet i at bruge vandet sparsomt, nære og dyrke jorden uden at belaste den omkringlæggende natur, reducere brugen af kemikalier og respektere arbejdernes rettigheder og helbred.

 

Bæredygtig viskose

En stor del af Kaffe tøjet er lavet i viskose. Viskose er lavet af træ, derfor finder du primært vero viskose og FSC-certificeret viskose i Kaffe tøj. FSC står for The Forest Stewardship Council, som er en global nonprofitorganisation, der arbejder for at skabe ansvarligt skovbrug i hele verden. FSC definere standarder baseret på aftalte principper for ansvarligt skovbrug, som er støttet af miljø, sociale og økonomiske interessenter. DK company er medlem af FSC Denmark. De arbejder sammen for at forøge brugen af FSC certificerede materialer.

 

Historien om Kaffe

Kaffe er et dansk modemærke der ligger i Ikast. Det har siden 1993 værnet om den moderne skandinaviske stil, til den naturlige feminine kvinde. Kaffe henvender sig gennem sit design til moderne kvinder i alle aldre, størrelser og personligheder. Kaffe er tro mod sin filosofi om at være loyale overfor fortiden og tror på fremtidens klassikere. Med langt over 20 års erfaring forsætter Kaffe med at skabe tidløse kollektioner med smukke feminine detaljer. Kaffe udtrykker den klassiske nordiske stil. De fantastiske materialer, pasformer og forskellige stilarter giver dig et ubesværet og raffineret look. Det vil sig når du vælger Kaffe tøj, vælger du også klassisk tøj, der følger den nordiske mode. Kaffe er en del af DK Company, der i dag er en af Europas mest etablerede modeleverandører.