Brandtex

Brandtex

Det danske mærke Brandtex fra det midtjyske

Brandtex er et dejligt Dansk mærke, der har fødderne plantet i den fede, midtjyske muld. Det er bund solidt med en stærk profil, der leverer godt kvalitetstøj til den modne kvinde. Vi er stolte over at forhandle det ældste og mest erfarne modetøjsmærke i Danmark. Et mærke der blev grundlagt i 1935, og gennem tiderne har tilpasset sig og fundet sin plads i markedet. Hos Cara-B har vi siden 2008, hvor butikken åbnede, forhandlet Brandtex. Det er for os en stabil samarbejdspartner, der har styr på kvaliteter og pasformer.

 

Hvad gør Brandtex bukser speciel

Vi har forhandlet Brandtex siden starten i 2008. Især de forskellige pasformer i Brandtex bukser har gjort det let at stille vores kunders behov. Der findes 5 forskellige pasformer. Til dig med smalle former finder du bukserne Madelaine og Sonja. Brandtex bukserne Sonja har smalle ben, og til forskel fra Madelaine har de elstik i linningen. Madelaine bukserne har ofte et lidt yngre udtryk, og er smallere i benene.

Til dig med kurvede former findes både Victoria og Elisabeth bukserne. Det er Brandtex bukser med plads til lår og bagdel. De er mere rummelige i facon. Her er det Elisabeth bukserne der har elastik i linningen, der er ekstra god til dig med smal talje.

Den sidste buks er Ingrid bukserne, der har mere bredde i lårene og i underbenene. Da vi ser mere vidde i bukserne, bliver Ingrid bukserne mere og mere populære. Det er en Brandtex buks til dig der foretrækker bukser med god vidde i benene.

 

Brandtex kvaliteter

Vi har næsten aldrig problemer med Brandtex tøjets kvaliteter. Vi foretrækker Brandtex bluser m.m. i natur kvaliteter. Brandtex er superdygtig til at finde og udvælge kvaliteter, der holder vaske efter vask. Du finder Brandtex kjoler med klassiske pasformer i kvaliteter, der holder sæson efter sæson. De er klassiske, elegante, og behagelige at have på. Du finder også Brandtex bukser i kvaliteter, der kan vaskes ved op til 60 grader. Vi køber primært naturkvaliteter som bomuld, viskose og uld fra Brandtex. Især overdele og kjoler bliver udvalgt i naturkvaliteter. Mens vi med fordel kan vælge Brandtex bukser i polyester kvaliteter, alt efter behov.

Brandtex tøj hos Cara-B

Vi har valgt Brandtex for at have et kvalitetsmærke til den modne kvinde. Brandtex bluser, bukser, kjoler og T-shirts har været en vigtig del af vores sortiment siden 2008. Vi elsker de mange flotte farver, der er i Brandtex kollektionerne. Både farver og prints er en af Brandtex styrkerne. De er ikke bange for at have et stor udvalg af farver, og samtidig have masser af farverige prints. Vi har altid et stort udvalg af bukser, da Brandtex bukser findes i flere pasformer, så du kan finde lige præcis den pasform der passer dig. Vi køber både festtøj og hverdagstøj fra Brandtex. Et bredt udvalg af Brandtex kjoler, bluser og T-shirts er vigtig, da det er populære varer i webshoppen og butikken. Vi sætter pris på de flotte kollektioner Brandtex leverer sæson efter sæson.

 

Brandtex kvinden

Hvem er det der vælger Brandtex tøj. Vi oplever det som den modne kvinde, der sætter stor pris på flotte farver og som er elegant, feminin og klassisk klædt. Tøjet er skabt med fokus på komfort. Hun er kræsen når det kommer til pasform. Brandtex har taget højde for, at den kvindelige facon ændrer sig med alderen. Brandtex kvinden er stilfuld og vælger et tidløst look. Hun vælger de farver der klæder hende, og fordi der er mange skønne farver i kollektionerne, kan hun vælge dem der passer lige netop hende. Hun foretrækker naturkvaliteter, der er åndbare og hun går ikke på kompromis. Hun køber tøj, der kan holde længe og sætter pris på det klassiske look. Hun bruger de farver der passer til hende, og følger ikke nødvendigvis moden, men hun følger sin egen stil. Vi har stor erfaring i at hjælpe lige netop dig og dit behov.

 

Temaer hos Brandtex

Der er altid flere temaer for hver sæson. Det være sig farvetemaer, hverdags- og festtemaer. Hvert tema har sit unikke udtryk. Det væres sig de spændende designs, der er underspillede og giver dig mulighed for at skabe dit eget unikke look. Forårstemaerne indeholder ofte maritime farver som marineblå, hvid og rød. Du finder som regel et non color tema med beige, råhvid og sorte farver. Til efteråret er sort og rosa ofte en af de farvekombinationer du ikke kan undgå. Jeans finder du i klassiske jeans vaske. Hver slutning på året finder du et nattøjstema med både Brandtex pyjamas, natkjole og morgenkåber.