B.Copenhagen

B. Copenhagen

Et fashion brand under BTX Group

Det var i 2018 at vi første gang fik B. Copenhagen tøj i butikken. Det er et dansk mærke fra modehuset BTX, der har til huse i Brande. Vi har handlet med huset siden 2008, og vi ved hvor dygtige de er. De udvælger de bedste kvaliteter og er fantastisk dygtige til pasformer. Det har givet os en sikkerhed i, at vi fra første færd kunne stole på at B Copenhagen leverer top kvalitetstøj. Vi er ikke blevet skuffet. B. Copenhagen leverer flotte kjoler, bluser, strik, bluser og bukser. Vi er imponeret over det vi får leveret. Vi sætter pris på at vores leverandører kræser om hvert stykke tøj.

 

Hvem er B Copenhagen kvinden

Man må gerne være kræsen, når man vælger det tøj man tager på. Kvinder der vælger B. Copenhagen er selvsikker. Hun står ved den person hun er og viser det gerne gennem sit valg af tøj. Hun er eventyrlysten og tør gå nye veje. Hun viser gerne de nye tendenser frem, for hende er det nye spændende. Hun er modig. Hun står ved den person hun er og er ikke bange for at stikke ud. Hun bliver beskrevet herunder med B. Copenhagens egne ord.

B. adventurious
Hun er den eventyrlystne - B. adventurous. Det er kvinden, der søger nye oplevelser med nysgerrighed. Lige meget om hun er mor, karrierekvinde eller eventyrer. Hun higer efter fremgang - ikke perfektionisme. Hun mærker frygten for det nye, men kaster sig ud i det alligevel. En kvinde der tør springe ud, hvor hun ikke kan bunde.

B. confident
Hun er den selvsikre – B. confident. En kvinde der hviler i sig selv. Hun tør udtrykke sig. Både med ord men også med sit valg af tøj. Hun tør vise sin unikke stil, men sætter pris på et enkelt design med et klassisk touch. Tøjet hun vælger har et twist af det sofistikerede, men uden at gå på kompromis med komforten.

B. brave
Hun er modig – B. Brave. Hun følger sine drømme og står ved det, hun tror på. Hun skal føle sig godt tilpas i tøj fra B. Copenhagen. Når du føler dig godt tilpas har du modet til at være dig selv.

B. Copenhagen på SOME

Du støder sikkert på mange sjove #, når du kigger på de sociale medier. Mærket B. Copenhagen har #B.you. Vi her i Cara-B vil opfordre dig til at bruge det. Her hos Cara-B bruger vi #B.you når vi viser de flotte sæt tøj fra B. Copenhagen. Vi bruger det især på Instagram, hvor B. Copenhagen bukser, bluser og strik flittigt vises frem. Det er et fedt hashtag, der fortæller at du skal bare være dig selv. Vær dig selv og vis det. Vi bruger B. Copenhagens hashtag når vi poster på Instagram. Så hold øje med alle det flotte B. Copenhagen tøj.

 

Hvorfor har Cara-B valgt B. Copenhagen

Hos Cara-B er B. Copenhagen et mærke til den klassisk smarte pige, der er feminin men ikke bange for farver. Vi vælger primært tøj i naturkvaliteter fra B. Copenhagen. Det er heldigvis ikke svært, da mærket selv prioriterer naturkvaliteter som bomuld, viskose og uld. B. Copenhagen strik er ofte blandingskvaliteter, men altid med naturfiber, som bomuld og uld. Det giver strikken gode egenskaber for dig. De er åndbare og når de indeholder uld, er de også varme og bløde. Du finder flotte B. Copenhagen kjoler med smukke prints. De fleste kjoler er i 100% bomuld eller viskose. Det er vigtigt for os i Cara-B, at det tøj du finder i vores webshop er komfortabelt at have på. Det leverer B. Copenhagen til både hverdag og fest. Vi glæder os over at dette forholdsvis nye mærke er faldet godt til i vores butikskoncept.

 

Tøj er mere end bare tøj

B. Copenhagen tøj er en del af din identitet. Når du vælger B. Copenhagen modetøj, så udtrykker du din identitet. Tøj er en stor del af din identitet. Derfor er dit valg af tøj et udtryk for hvem du er. Vi spørger hvem er du. Er du modig og tør du udtrykke dig selv gennem B. Copenhagen tøj. Er du eventyrlysten og vælger B. copenhagen moden fordi det er praktisk og komfortabelt. Eller er du modig og vælger at udtrykke dig med tøj, der har kant og er sofistikeret. Dit valg af tøj afspejler hvem du er. Derfor er B. Copenhagen udvalgt til vores sortiment, fordi vi kan stå inde for det mærket indebærer. At B.Copenhagen er et brand der har hjemme i Danmark er også en vigtig faktor for Webshop. Vi vælger udelukkende dansk tøj.