Avet

Avet komfortabelt undertøj

Søger du efter komfortabelt undertøj til kvinder, er brandet Avet det rigtige valg. Avet laver komfortable maxitrusser i super blød og komfortabel kvalitet, der sidder godt og er blødt mod huden, hvilket gør dem ideelle til sport, aktiv fritid og under ferie i varme lande. Læs mere her om Avet maxitrusser og deres mange kvaliteter som kvinders foretrukne komfortable valg af trusser. 

Avet maxitrusser i tre størrelser  

Avet maxitrusser findes i størrelserne small, medium, large og ekstra large og dermed kan du nemt finde lige den størrelse, der passer til dig. Det er vigtigt, at du finder den rigtige størrelse, idet trussen ellers vil enten sidde for løst og glide ned eller stramme unødigt meget og genere din hud. Anbefalingen er her, at du vælger den størrelse i trusse, som du plejer at vælge. Maxitrussemodellen er med høj talje og med små ben i og er udgjort af et superblødt mikrofiber materiale, der er lavet af polyamid og elastan, som er meget blødt mod huden. Maxitrusserne fås i hvid og sort farve, så du kan parre dem med en matchende BH i samme farve. 

Hvid og sort farve

De hvide maxitrusser er ideelle at have på til de lyse somre, hvor du gerne vil have en hvid kjole på eller et par hvide shorts eller piratbukser, hvor trussen ikke skal skinne igennem tøjet. Spiller du tennis, hvor du har en hvid tenniskjole eller hvide tennisshorts på, er de hvide maxitrusser også ideelle.

 

De sorte maxitrusser er ideelle i næsten alle sammenhænge, hvor du gerne vil have bløde, komfortable og tætsiddende trusser på, som giver god komfort under fysisk aktivitet som sport, cykling til og fra arbejdet eller studiet, friluftsliv med vandring og klatring eller i fritiden, hvor du gerne vil have det komfortabelt under fritidsbukserne. 

 

Det sporty valg 

Maxitrusserne er især ideelle at dyrke sport i, fordi de sidder godt til under fysisk aktivitet og de gnaver eller generer ikke. De er derimod meget bløde i kvaliteten og gør, at man ikke bemærker, at man har dem på, når man springer højt i volleyball, cykler stærkt hen ad landevejen eller vandrer i mange timer i fjeldet. De er også nemme at vaske og tørrer hurtigt på grund af de materialer, de består af. 

 

Avet maxitrusser ideelle til ferien 

Skal du på ferie under de sydlige himmelstrøg, hvor det er varmt og luftfugtigheden er høj, er Avet Maxitrusser ideelle at have med i kufferten. De er både lette, bløde og komfortable at have på og dette er især dejligt, når du sidder i flyet i mange timer. Ligeledes er de ideelle, når man sveder og de sidder også tæt mod huden, så de ikke generer mod sommertøjet som kjolen, piratbukserne eller shortsne. De fylder ingenting i kufferten og du kan roligt pakke dem i et antal, der svarer til dagene i din ferie. På denne måde er du sikret, at du har maxitrusser med til hele ferien og kan skifte dem, når du har svedt i dem eller været aktiv med sightseeing, shopping eller solbadning på stranden.