LUK SØGNING

TRIUMPH

Når du vælger undertøj og lingeri fra Triumph, får du den bedste kvalitet og lækkert design, der har fokus på kvindens former, så det passer perfekt til din krop og former og med detaljer efter din smag.

Her finder du alt fra nattøj til Shape wear, sports wear og amme Bh'er

Triumph - Forførende lingeri


Triumph er et verdensomspændende brand, der specialiserer sig i lingeri, undertøj, nattøj og badetøj. Her finder du en masse lækre designs, hvor der er fokus på, at pasformen skal være i orden. Det er meget forskelligt, hvilken pasform der passer til den enkelte kvinde. Der findes derfor mange forskellige modeller hos Triumph, der sikrer, at du snildt kan finde flere modeller, der passer perfekt til din krop.


 


Triumph – Et væld af muligheder


Hos Triumph finder du mange forskellige styles, hvor der også er tænkt på forskellige farver, mønstre og materialer. Der giver dig derfor rig mulighed for at dykke ned i de mange styles og finde din favorit. Du finder bl.a. undertøj og lingeri med de fineste blondedetaljer, du bare må eje. Står du over for en ferie, finder du en masse fint badetøj, hvor der er forskellige skønne farver eller sofistikerede mønstre. Dit badetøj behøver i hvert fald ikke at være kedeligt, da du finder et væld af lækre styles.


 


Når det skal være lidt finere


Skal det være lidt mere spændende, eller står du over for en speciel anledning, kan det være en fordel at ty til lingeri i stedet for det traditionelle undertøj. Med lingeri får du lidt mere design og detaljer med i købet. Andre ved måske ikke, at du har fint lingeri på, og det behøver de egentlig heller ikke vide, men du ved det, og det kan gøre en kæmpe forskel i forhold til din udstråling. Når du ved, du har lækkert lingeri på, du ser brandgodt ud i, giver det et selvtillidsboost, som andre ikke kan undgå at lægge mærke til. Se det store udvalg af bl.a. lingeri fra Triumph her hos Cara-B.