LUK SØGNING

FEMILET

Femilet er et Dansk undertøjs mærke med et stort udvalg af lingeri, badetøj, nattøj og diverse accessories. Vi fører Femilet fordi vi altid kan finde en BH med Super pasform til enhver kvinde. Hos Cara-B er Femilet det farverig lingeri. Vi holder af ati hos Femilet er der altid et bredt udvalg af modeller der kommer i nye farver hver sæson, så du kan få din farvorit BH i nye farver.
Vores bedst solgte modeller er Mary BH'erne der fås både med og uden fyld. Der udover finder du Kristen, Selma og Emma BH'erne som er nogle af vores favoritter.

De seneste år er Femilet begyndt at udvikle meget på soft feel BH'er. Det er BH'er der føles ekstra bløde mod huden, men hvor der ikke er gået på kompromis med udtrykket. Du kan finde rigtig mange lækre soft Feel BH'er i Femilets sortiment. Vi kan anbefale Angel og Kristen BH'erne.

Vi håber du bliver rigtig glad for din næste Femilet BH 

Femilet


Femilet er et dansk brand, der byder på et kæmpe udvalg af undertøj, lingeri, badetøj og nattøj. De er kendt for at lave BH’er i alle størrelser, hvor der er den perfekte pasform til alle. De mange forskellige modeller, gør det muligt at finde det sæt, der passer perfekt til din krop og til det behov, du har, uanset om det er undertøj til hverdag, lingeri til en større anledning, badetøj til ferien eller nattøj til en god nats søvn.


 


Perfekt pasform til alle


Hos Femilet finder du mange forskellige modeller, der giver forskellig pasform. Det giver dig rig mulighed for at finde den pasform, der passer perfekt til dig. Kvinder er meget forskellige, og det er derfor også forskelligt, hvilken model der passer til den enkle. Hos Cara-B har vi sørget for et stort udvalg af modeller med forskellig pasform og materialer. Gå på opdagelse i de mange forskellige modeller, og find den, du ikke kan leve uden.


 


Femilet – Det enkle og det farverige


Femilet har mange populære modeller, der går igen år efter år. De får dog stadig fornyelse, da de præsenteres i nye farver, der passer til tidens trend. Det giver dig mulighed for at vælge den pasform, du er så glad for i en ny om moderne farve sæson efter sæson. Du behøver derfor ikke at gå på jagt efter den rigtige pasform, hvis du har fundet en model, der passer perfekt til dig. Du skal blot bestemme dig for, hvilken farve den skal have i år. Udvalget hos Femilet byder både på de spændende, farverige modeller og de mere diskrete farvenuancer. Du finder derfor noget, der passer til enhver stil.